Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира пробката за източване на маслото?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде се намира пробката за източване на маслото?

Къде се намира пробката за източване на маслото? Сигурно на картера от долу ама май е заварена? С 1.8 мотора съм TS.
    Last edited by oem; d.m.y г., 12:38.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

на картера на двигателя..
    156-2.4-JTD-99;
    156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

С шестограм се развива и се намира под кората или то там имаше едно място с дупка на кората но със сигурност кората се сваля.
      EX 156 1.6 TS

Comment

При мен маи е с четириграм
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Внимавай с натягането много внимателно че резбите много лесно изстърват.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Добре

Comment

Пич ето ти книжката за 156 на английски, май я имаше на италиански и френски. Един от тия все ще ги говориш. Там си е написано къде ти е пробката за маслото, за маслото на скоростната кутия, къде ти стои алармата(или поне откъде можеш да я декативираш със спец. ключе), къде е номера на двигателя, рамата и дори как да ги четеш. И още много много полезни работи. Много те моля да си прочетеш книжката преди да пускаш тема. Не че на колегите им е трудно да отговарят ама няма никакъв смисъл форума да се пълни с излишни теми.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 7&start=15
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                Пич ето ти книжката за 156 на английски, май я имаше на италиански и френски. Един от тия все ще ги говориш. Там си е написано къде ти е пробката за маслото, за маслото на скоростната кутия, къде ти стои алармата(или поне откъде можеш да я декативираш със спец. ключе), къде е номера на двигателя, рамата и дори как да ги четеш. И още много много полезни работи. Много те моля да си прочетеш книжката преди да пускаш тема. Не че на колегите им е трудно да отговарят ама няма никакъв смисъл форума да се пълни с излишни теми.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 7&start=15
                Ами... добре

Comment

Re: Къде се намира пробката за източване на маслото?

Първоначално публикувано от oem
                  Къде се намира пробката за източване на маслото? Сигурно на картера от долу? С 1.8 мотора съм TS. И с шестограм ли се развива?
                  Ами къде ли другаде))Аз друго място освен отдолу на картера не знам. освен ако не си обръщаш колата по таван та да изтече през капачката за сипване
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Re: Къде се намира пробката за източване на маслото?

Първоначално публикувано от oem
                    Къде се намира пробката за източване на маслото? Сигурно на картера от долу? С 1.8 мотора съм TS. И с шестограм ли се развива?
                    че къде ли,я? - там детслънцето ни би тревело а огрява често-често; по тъп въпрос не бях чувал, и то риторичен, сранно как щеше да звучи ако колегата не беше от горна,,,,, а от долна Оряховица, абе вий от каруците на коли ли скочихте ве
                    156-2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от vovata
                      При мен маи е с четириграм
                      треве а се види по отблизо - проверка му е майката
                      156-2.4 jtd

Comment

Working...
                      X